Gerry Weber

Ruim veertig jaar geleden werd Gerry Weber opgericht, en is sindsdien uitgegroeid tot de favoriete verschijning in de kledingkast van elke moderne vrouw. Onder de vlag van onder andere Gerry Weber en Taifun profileert dit modelabel zich als dynamic lifestyle brand, met moderne, vrouwelijke en kwalitatief hoogstaande kleding.

Gerry Weber is in 1973 opgericht door Gerhard Weber en Udo Hardieck, het merk heette toen nog Hatex KG. Het bedrijf produceerde aanvankelijk alleen broeken voor vrouwen, maar breidde haar productenlijn al snel uit met andere kledingstukken. Zo’n dertien jaar na de oprichting veranderde de naam in Gerry Weber. In de daaropvolgende jaren werd het merk uitgebreid met de labels Taifun, Samoon, en Gerry Weber Men en in 2014 met het nieuwe modehuis Hallhuber.

De kleding van Weber en Hardieck is uiterst gedetailleerd en doordacht. Van upperclass lady tot moderne zakenvrouw: elke vrouw die kiest voor stijl, kwaliteit en luxe, kiest voor Gerry Weber. De diversiteit van het merk opent nieuwe deuren, maar doet eigenlijk nooit afbreuk aan stijl en kwaliteit. Gerry Weber kleding is dan ook mode voor elke dag: van zakelijke meeting tot chic soirée, er is een geschikt kledingstuk voor elk moment.

De najaarscollectie van Gerry Weber staat in het teken van vrolijkheid en speelsheid, met veel rood en bruintinten die passen bij het najaarseizoen. Of je nu op zoek bent naar een casual of elegante stijl, Gerry Weber heeft voor deze zomer genoeg keuze om verliefd op te worden!

Gerry Weber is één van de zestien merken die verkrijgbaar zijn bij La Mode, en tevens één van langst verkrijgbare merken bij onze modezaken. Lees meer over onze andere merken, La Mode en onze winkels in Arnhem en Doesburg.

“The lives of women have never been more individual and varied than today – just like our fashion”Gerhard Weber