Dolcezza

Dolcezza is één van de nieuwe merken bij La Mode. Dit prachtige modemerk komt uit Noord-Amerika en bestaat al meer dan 15 jaar. Dolcezza richt zich op een unieke, in Europa gemaakte collectie voor de modieuze vrouw. Elk seizoen leveren ze prachtige collecties met een focus op detail en natuurlijke stoffen in zeer selectieve patronen en prints.

En uniek is Dolcezza zeker! Elk seizoen weer worden unieke prints gemaakt van het werk van kunstenaars van over de hele wereld. Elke print draagt ​​de persoonlijkheid en identiteit van zijn makers. Het is een onmiskenbare inspiratiebron die het ontwerpteam van Dolcezza in staat stelt een nieuwe en onderscheidende stijl te creëren. Een fusie tussen kunst en mode op weg naar meer moderniteit. Ontworpen voor de echte vrouw, biedt de Dolcezza-collectie een verfijnde look zonder compromissen. De kledingstukken zijn grotendeels gemaakt van natuurlijke en ademende vezels en zijn comfortabel met een geweldige pasvorm. En met onze verfijnde prints en accessoiredetails zul je zeker opvallen!

Dolzecca is één van de merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.