Taifun2019-06-18T12:28:42+00:00

Taifun

Taifun is het oudste dochtermerk van Gerry Weber, en richt zich op een jong, fris publiek. Met frisse, moderne combinaties en echte eyecatchers is Taifun een merk om in de gaten te houden.

Taifun werd in 1989 opgericht door het modehuis Gerry Weber, als verwant kledingmerk voor een andere doelgroep. Gerry Weber breidde zich in 1994 uit met het Samoon label, en in 2014 nog eens met Hallhuber. Taifun is dus het langstlopende label onder de vlag van Gerry Weber, met een frisse, uitgebreide collectie die zowel modieus als eigenzinnig is.

Taifun kleding staat voor individualiteit en gevoel voor stijl. Het dochtermerk van Gerry Weber houdt het midden tussen klassieke, stijlvolle vormen en modern, fris design. De mode van Taifun sluit nauwer aan op het lichaam en accentueert de natuurlijke, vrouwelijke vormen. De pasvorm van Taifun kleding maakt het merk zo geliefd: de kleding is niet alleen erg stijlvol, maar zit ook nog eens heerlijk.

Taifun kleding in een warm jasje

Een ware kleurenexplosie vindt plaats in de voorjaarscollectie van Taifun! Het Duitse modemerk heeft veel verschillende kleurpaletten in haar voorjaarscollectie verwerkt. Kies uit Cool summer geel, Easy going denim en chino’s, Shades of red of het speelse Beat the heat. De zomer is van jou!

Taifun is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem, Deventer en Doesburg.

“We know the wishes of our customers and take them seriously. She should be femininely dressed and feel good. This is our target.” Stefani Goertz, Head of Design Taifun