Toni

We zijn verheugd om je te verwelkomen in de wereld van Toni, nu te ontdekken op onze website van La Mode. Hier vind je een schat aan stijlvolle damesmode die jouw garderobe zal verrijken en je zal inspireren om je eigen modeverhaal te schrijven.

Toni, onderdeel van het historische Weber & Ott AG, draagt een rijke traditie van bijna 180 jaar mode-innovatie met zich mee. Deze traditie wordt voortgezet in elke vezel van hun kledingstukken, die perfect aansluiten bij de hedendaagse modewereld en jouw persoonlijke stijl.

Ontdek de harmonieuze blend van het dynamische Toni en het serene Relaxed op onze website. Elk label biedt een unieke benadering van mode, waarbij trendbewustzijn, vakmanschap, en comfort naadloos samenvloeien om jou te voorzien van de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Erkend als Topmerk in 2023

De kwaliteit en innovatie van Toni zijn niet onopgemerkt gebleven. Bekroond als topmerk in de categorie damesbroeken door het gerenommeerde TextilWirtschaft magazine, bevestigt dit de toewijding van Toni aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Ontdek zelf waarom Toni zo hoog gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers van mode.

Wij nodigen je uit om deze prachtige collectie te ontdekken en je te laten inspireren door de unieke combinatie van traditie, kwaliteit en moderne elegantie die Toni te bieden heeft.

Meer weten over de prachtige kleding van Toni, of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze winkels in Arnhem en Doesburg.