Bloomings

Bloomings is één van de jongste merken die verkrijgbaar zijn bij La Mode, en richt zich op vrouwen die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode van nu.

Bloomings is opgericht in 2012 in Amsterdam. Het frisse, jonge merk richt zich op de zelfverzekerde vrouw die zich graag elegant laat kleden, de vrouw die tijdloos blijft in haar doen en laten en zich dan ook zodanig kleedt.

Voor de kleding van Bloomings is vooral het juiste gevoel van groot belang. De kleding moet het juiste gevoel meegeven, zodat u zich zelfverzekerd en comfortabel voelt en dat ook uitstraalt naar de buitenwereld. De stylisten van Bloomings zoeken met de grootste zorgvuldigheid naar de juiste doeken en garens, die voldoen aan hoogste kwaliteitseisen. Bloomings wilt garanderen dat elk kledingstuk een perfecte pasvorm heeft en voldoet aan alle wensen, op elk moment van de dag. Daarnaast is ook verantwoordelijkheid erg belangrijk voor Bloomings: het merk maakt zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, getooid in zowel basis- als trendy kleuren. De visie van Bloomings heeft, naast het oog voor detail en de uitstekende kwaliteit, bijgedragen aan de sterke groei van het merk. In de drie jaar dat Bloomings bestaat, is het merk uitgegroeid tot een must have in de kledingkast van vrouwen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Finland en Noorwegen.

Bloomings kleding is booming

En waarom ook niet? Niet alleen is de pasvorm van de kleding van Bloomings bijzonder goed, de kleding is ook nog eens eerlijk geproduceerd, erg modieus en geschikt voor praktisch elke gelegenheid. Een basic shirtje dat elke vrouw moet hebben, een chique zakelijke blazer, een feestelijk jasje of een sexy topje: Bloomings heeft het.

Hou je van elegante en toch luchtige truien en vesten, dan zit je dit voorjaar goed bij het Amsterdamse merk Bloomings. De comfortabele en toch modieuze collectie is er in neutrale kleuren, maar ook in fleurige en vrolijke tinten.  Alle kledingstukken zijn ontworpen door vrouwen en dat is te zien aan de afwerking!

Bloomings is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.