Winkelen zoals het bedoeld is

In het altijd gezellige Arnhem bevindt zich in winkelcentrum Kronenburg de nieuwste winkel van La Mode. Winkelcentrum Kronenburg, net buiten het centrum van Arnhem, staat garant voor een heerlijke dag shoppen.. én gratis parkeren!

Parkeer de auto gratis onder het enorme winkelcentrum, of pak de bus naar één van de 11 bushaltes in en rondom Winkelcentrum Kronenburg. Wandel het overdekte winkelcentrum in en geniet van meer dan 105 winkels, waaronder kledingwinkels, schoenwinkels, restaurants, bakkers, kappers, telecomwinkels enzovoorts.

In de groene zone, meteen tegenover de roltrappen, bevindt zich de jongste winkel van La Mode. Deze winkel is in 2014 volledig verbouwd en aangepast aan de nieuwste trends. Dat betekent stijlvol, modern en gezellig winkelen, met keuze uit ruim 14 kledingmerken. En dat in één van de modernste winkelcentra van Nederland: winkelcentrum Kronenburg is naast gratis parkeergelegenheid van alle gemakken voorzien. Zo zijn er volop toiletten, is het hele winkelcentrum rolstoelvriendelijk, is er altijd beveiliging aanwezig en staat de fiets of brommer veilig gestald. Gevonden voorwerpen worden netjes bewaard, in de parkeergarage is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden én is er in heel Kronenburg gratis Wi-Fi aanwezig.

Aan faciliteiten geen gebrek in de Kronenburg!

Wie na een lange dag shoppen even bij wil komen, kan terecht bij één van de talloze bakkers, restaurants, lunchrooms of de Mc Donalds. Naast het enorme winkelaanbod en alle bijbehorende gelegenheden is het goed om te weten dat La Mode Arnhem elke laatste zondag van de maand geopend is.

Winkelcentrum Kronenburg is een winkelcentrum dat u beleefd moet hebben. Want Winkelcentrum Kronenburg, dat is winkelen zoals het bedoeld is: een all-in ervaring in een moderne sfeer, met alle gemakken bij de hand.

Meer informatie over het winkelcentrum Kronenburg leest u op de website van het centrum. Lees ook alles over onze vestigingen in Deventer en Doesburg, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze Facebookpagina!

Openingstijden

Maandag 13:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag 09:30 t/m 18:00 uur
Woensdag 09:30 t/m 18:00 uur
Donderdag 09:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag 09:30 t/m 17:00 uur
Koopzondag (laatste dag van de maand) 12:00 t/m 17:00 uur

Informatie

La Mode Arnhem

Kronenburgpassage 16, 6831 EP Arnhem

Telefoonnummer: 026 323 4449