Betty Barclay

Betty Barclay is één van de oudste merken in het aanbod van La Mode. Onder de naam Betty Barclay maakt het merk al ruim 60 jaar kleding die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook nog eens slim wordt ingekocht en geproduceerd. Zo is Betty Barclay kleding toegankelijk voor veel vrouwen die graag bijzondere kleding dragen.

In 1955 startte oprichter Max Berk met het maken van kleding onder de naam Betty Barclay. Kleding die van meet af aan bijzonder chic en stijlvol was, maar tegelijkertijd heel comfortabel om te dragen. Voor elk moment van de dag was er wel een outfit van Betty Barclay die voldeed aan al je behoeften. De zaken gingen zo goed, dat het merk al snel wel uitgebreid met de labels Vera Mont en Gil Bret. Zo’n twee jaar geleden werd Betty Barclay verder uitgebreid met het merk Cartoon, en dit jaar startte Betty Barclay met het label Cakes and Kisses, dat zich kenmerkt door de emotionele, stilistische vormgeving. Betty Barclay verkoopt tegenwoordig kleding, parfums, tassen, horloges, sieraden en brillen.

Maar wij houden het bij de kleding van Betty Barclay. En daar is iets bijzonders aan te zien. De kleding  van Betty Barclay vertegenwoordigt namelijk als geen ander de levensstijl van de moderne vrouw, die houdt van mooie en vrouwelijke kleding. De filosofie van Betty Barclay luidt dan ook: Internationale trends verwerken tot moderne, eigenzinnige mode, met een heel eigen tijdsgeest.

De voorjaarscollectie van Betty Barclay

Betty Barclay presenteert haar nieuwe zomercollectie vol kleur, zowel in effen als in patronen. De collectie biedt trendy broekpakken in felle kleuren, prachtige jassen, kleurrijke tops, luchtige truien en broeken waarmee je in stijl de deur uit kunt gaan deze zomer.

Betty Barclay is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.