Het gezellige en veelzijdige Doesburg

In het pittoreske Doesburg bevindt zich misschien wel de charmantste winkel van La Mode. Het Hanzestadje, dat tussen de Oude en Gelderse IJssel ligt en net onder de Veluwe, staat met haar schuine straatjes en scheve gevels garant voor een heerlijk dagje shoppen en geschiedenis snuiven!

Voor een klein bedragje staat u met de auto pal in het hart van Doesburg, en vanaf station Zevenaar of Dieren brengt de bus u in een kwartiertje op de plaats van de bestemming. Er rijden natuurlijk ook bussen vanaf de grotere omliggende steden Doetinchem, Arnhem en Zutphen.

Doesburg mag dan geen bruisende metropool zijn, het stadje loopt bijna over van cultuur en historie. Doesburg heeft al sinds het jaar 1237 stadsrechten, en is lange tijd een belangrijke vestingstad geweest, door de strategische ligging tussen beide IJssel-rivieren. Die belangrijke geschiedenis heeft de stad veel cultuur en historie meegegeven. De Grote of Martinikerk, het stadhuis en de Waag vormen de bekendste drie. Met de bouw van de Waag, de laatste van die drie, is gestart in de 16e eeuw, maar het gebouw is pas opgeleverd in 1947.
Naast deze prachtige gebouwen, het Mosterdmuseum en het Streekmuseum kent Doesburg maar liefst 158 rijksmonumenten! Met een bezoek aan Doesburg bent u dus gegarandeerd van een historisch dagje uit.

La Mode en Doesburg

Wie het wat luchtiger zoekt, is ook zeker op z’n plaats in Doesburg. Naast de rijke historie zit het stadje namelijk vol met onwijs gezellige terrasjes, leuke restaurants en bars en zijn er volop hotels, B&B’s en campings in de omgeving te vinden.

Als dat nog niet genoeg is, kunnen de vele VVV-arrangementen u misschien overtuigen. Fiets door de stad en omgeving, ga voor een Hap en Stap-middag, neem een stadsrondrit per huifkar of maak een rondvaart over de IJssel. Het is allemaal mogelijk – in Doesburg!

De adviseuse van La Mode staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de laatste mode die u het beste past. Voelt u zich van harte welkom in onze zaak aan de Meipoortstraat 14. Tot in Doesburg!

Lees meer over La Mode of onze winkels in Deventer en Arnhem.

Openingstijden

Maandag 13:30 t/m 18:00 uur
Dinsdag 09:30 t/m 18:00 uur
Woensdag 09:30 t/m 18:00 uur
Donderdag 09:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag 09:30 t/m 17:00 uur
Zondag Gesloten

Informatie

La Mode Doesburg

Meipoortstraat 14, 6981 DK Doesburg

Telefoonnummer: 0313 477 010