Over La Mode

Al sinds de oprichting in 1981 is La Mode een toonaangevende modezaak voor de upperclass lady: ons ruime aanbod dameskleding is bovenal sportief, stijlvol, chic en elegant.  En met winkels in Arnhem en Doesburg is er altijd een La Mode vestiging in de buurt.

Met ruim 16 bekende modemerken in huis kunt u bij La Mode altijd slagen. Van Betty Barclay tot Monari en Gerry Weber: ons assortiment van bekende, diverse modemerken wordt door onszelf uitgekozen en samengesteld. Van complete outfit tot die ene perfecte blouse: La Mode heeft het.

Hoewel zelfs de meest kieskeurige klant bij ons kan slagen, snappen we dat niet iedereen al meteen een outfit voor ogen heeft. Onze verkoopadviseuses in elke vestiging staan voor u klaar om u van advies te voorzien, met dezelfde passie voor kleding als u heeft. Zij weten als geen ander welk merk bij welke persoonlijkheid – en welk kledingstuk bij welk figuur staat. Ook als u op zoek bent naar een eigentijdse outfit op maat, staan de verkoopadviseuses van La Mode paraat om voor u de perfecte outfit samen te stellen.

Eigenzinnige dameskleding voor elke vrouw

Ook de jonge zakenvrouw komt aan haar trekken bij La Mode. De perfecte outfit voor die zakelijke meeting, netwerkbeurs of dat sollicitatiegesprek is vaak al om de hoek te vinden.

Hoe chic dat ene topje, die nieuwe blouse of dat schitterende jasje ook staat, het begint allemaal bij de basis: de broek. Bij La Mode vinden we dat een broek u niet goed, maar perfect moet zitten. Met uw goedkeuring adviseren wij u graag bij het vinden van de broek die helemaal bij u past. En met ons ruime assortiment is er altijd wel een broek voor u. En wie de broek past, trekt ‘m aan!

La Mode staat voor eigenzinnige dameskleding voor elke vrouw die net dat beetje meer wil: meer klasse, meer vrouwelijkheid en meer uitstraling. Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit dameskleding, naar de laatste mode. De verkoopadviseuses staan voor u klaar.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van La Mode? Volg dan onze Facebookpagina!