Just White

Wie de perfecte blouse zoekt, komt vroeg of laat uit bij Just White kleding. Dit Duitse merk heeft zich gespecialiseerd in damesblouses die niet alleen modieus zijn, maar ook een ongekend goede pasvorm hebben. Er is een Just White voor elke vrouw.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, bestaat de collectie van dit modelabel uit prachtige blouses in honderden verschillende kleuren, met of zonder opdruk, of in – hoe kan het ook anders – ‘gewoon’ wit. De kleding van dit Duitse merk is als een kunstwerk: je herkent een Just White blouse uit duizenden. De originele opdrukken geven een originele draai aan een anders toch al perfect kledingstuk.

De veelzijdigheid van de Just White collectie maken het mogelijk om de kleding in vele verschillende situaties te dragen. Op een leuke rok of jurk geven ze een zomerse draai aan een speelse outfit. Op een jeans weet een Just White blouse vrolijke nuances te geven aan een outfit die anders veel te serieus zou zijn. En op een broek of onder een broekpak doorbreekt een kledingstuk van Just White de conformiteit van alledag.

Top Blouse Brand 2013

We zeiden het net al: Just White kleding wordt internationaal geroemd om haar pasvorm. Een blouse of ander kledingstuk van Just White weet als geen ander de vrouwelijke schoonheid in elke vrouw naar boven te brengen. De cijfers liegen er niet om: Just White is in 2013 beoordeeld tot Top Blouse Brand 2013 door het Duitse TextilWirtschaft Magazine. Tel daarbij op dat Just White kleding toonaangevend is op modegebied, en ontzettend veel aandacht voor detail heeft, en het spreekt voor zich dat elke vrouw een Just White in de kast moet hebben. 

Just White bekent kleur dit voorjaar! De blousenspecialist heeft een frisse en elegante collectie samengesteld. Rood en azuurblauw zijn kleuren die je dit voorjaar veel ziet bij Just White. Deze kleuren zijn natuurlijk perfect te combineren met de andere merken van La Mode!

Just White is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.