Atelier Gardeur

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Atelier Gardeur een in Duitsland gevestigd modelabel, met een gevestigde naam als de ultieme broekenspecialist.

Uw favoriete broek is nodig aan vervanging toe. Stad en land worden afgereisd, maar geen enkele broek zit zo lekker als de broek die u nu aanheeft, om maar niet te spreken over de pasvorm. Tot u een broek van Atelier Gardeur aantrekt. Atelier Gardeur heeft het kleermakerschap tot meesterschap verheven, en brengt haar fantastische kleding met een 2200-koppig personeelsbestand wereldwijd aan de man (en vrouw).

De Atelier Gardeur groep omvat in feite drie merken: Atelier Gardeur, G Ontwerp en Thomas Rath Broeken. Drie namen waarvan iedereen er minstens één kent. De broeken van dit modehuis zijn namelijk wereldberoemd om hun slijtvaste kwaliteit en elegante, stijlvolle vormgeving. De kwaliteit van de damespantalons is uitmuntend te noemen, waardoor de broeken niet alleen prettig zijn om te zien, maar ook erg comfortabel om te dragen.

Italiaanse charme

De kleuren van Atelier Gardeur kennen overduidelijk Italiaanse invloeden; ze zijn intens, en rijkelijk aanwezig. Maar Atelier Gardeur weet zich bovenal te onderscheiden met de bijzonder hoogstaande kwaliteit van de kleding. Als enige broekenfabrikant van Duitsland heeft Atelier Gardeur het gereedschap en vakmanschap in huis om alle stadia van ontwikkeling van broeken zelf uit te voeren, van ruwe schets tot eindproduct. Daardoor kan Atelier Gardeur die hoge kwaliteit garanderen. Bovendien is het kledingmerk een innovatieve speler op het gebied van kledingproductie; Atelier Gardeur is altijd op zoek naar efficiëntere, duurzamere methodes om kleding te produceren.

Atelier Gardeur pakt dit najaar uit met een prachtige collectie! De broekenspecialist heeft grafische en decoratieve patronen verwerkt in de nieuwe najaarscollectie, maar heeft ook winterse en warme kleuren broeken, dat perfect is voor de koude winterdag. 

Atelier Gardeur is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.