Zerres

Al sinds 1919 is het Duitse Zerres toegewijd aan het creëren van de perfecte broek voor elke dag, voor elke vrouw. Met partners in Italië, Frankrijk en Duitsland maakt Zerres de broek elke dag een beetje beter.

Op het hoofdkwartier in Duitsland staan elke dag bijna 100 broekspecialisten klaar die zich uit de naad werken om broeken te maken die naadloos aansluiten bij de levensstijl van de moderne vrouw. De Zerres medewerkers ontwerpen voor de zelfbewuste vrouw, die modieus wil zijn maar niet excentriek. Haar levensgevoel staat voorop, zij moet zich goed voelen in haar broek en goed gekleed zijn.

Daarom zet Zerres elke dag een stap extra om kleding te maken die de concurrentie overtreft. Want wie kiest voor Zerres kleding, maakt een statement: Ik sta middenin het leven, ik heb modieuze eisen en ik stel hoge verwachtingen aan kwaliteit en pasvorm. Eisen die iedereen zou moeten stellen.

Naast de uitstekende kwaliteit van Zerres kleding, is de actualiteit van groot belang voor dit Duitse merk. Mode van Zerres moet met de tijd meegaan, modern blijven en bij kunnen benen. Zerres past zich razendsnel aan aan veranderende situaties en speelt slim in op nieuwe modebeelden. Dat zou niet mogelijk zijn zonder een team van doorgewinterde professionals: alle Zerres medewerkers ademen het merk, en gaan elke dag een stap verder. Voor u.

Altijd de perfecte broek

Met een uitgebreide collectie kan elke vrouw terecht bij Zerres. Van moderne skinny jeans tot chique broeken, in een scala aan kleuren en pasvormen. Zerres probeert elke vrouw te bedienen van de perfecte broek.

Zerres is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.