Monari

Monari is een van oorsprong Duits merk met Italiaanse nuances en een passie voor schoonheid.

We schrijven 1986. Renate en Bernhard Bosch genieten van de Italiaanse zon op een terras, ergens in de Toscane. Ze praatten over het zomerse stijlgevoel van de Italianen, en filosofeerden over het beginnen van een eigen modemerk. In het thuisland Duitsland trachtten de twee om het Toscaanse, zomerse stijlgevoel van hun vakantie te vangen in modieuze dameskleding. Dameskleding waar hun perfectionistische oog voor detail doorheen zou schemeren. Nu, een kleine dertig jaar later, heeft Monari ruim 200 medewerkers in dienst en wordt het merk vertegenwoordigd in 30 landen. En de naam? Die komt van een pakje suiker naast het kopje espresso dat ze dronken in die zomer van 1986.

Monari is Italiaanse vakantieliefde gevangen in bijzondere kleding. Kleding voor de vrouw die houdt van haar leven en leeft om te houden van. Kleding voor de vrouw die zelfverzekerd en daadkrachtig is. Monari kleding is voor de vrouw die weet wat ze leuk vindt en wat bij haar past, die graag haar vrouwelijkheid benadrukt en open staat voor nieuwe trends. Oftewel: Monari kleding is voor vrouwen die er simpelweg van houden om vrouw te zijn.

Niet zomaar een kledingstuk

Zoals de man rept over de emotie in Italiaanse auto’s, zo rept de vrouw over de emotie in kleding van Monari. Want Monari is meer dan mode: het merk wilt met elk kledingstuk een stukje bewustwording uitdragen. Dit is wie je bent, dit is hoe je je kleedt. Houd ervan, en voel je je beste zelf.

De collecties van Monari zijn elegant en stoer. Clean chic domineert de alledaagse look, strass-steentjes, pailletten en dierenprints staan ​​naast enkele andere details voor de bijzondere look.

Monari is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.