Roberto Sarto

Roberto Sarto is de hoofdmoot van het Nederlandse Sarto Fashion, en specialiseerde zich aanvankelijk in damesbonneterie. De hedendaagse uitgebreide collectie is een perfecte mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit.

Roberto Sarto is onderdeel van Sarto Fashion, dat in 1947 is opgericht in ons eigen kikkerlandje. Het bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in gebreide damesmode, en bestaat tegenwoordig uit drie labels: Roberto Sarto, Poools en Anotherwoman. Het label Roberto Sarto is in feite een drieluik, bestaande uit Roberto Sarto Collection, Roberto Sarto Sports en Roberto Sarto Essentials, die zich respectievelijk richten op de modebewuste, sportieve en traditionele vrouw.

Het Roberto Sarto label bouwt elke collectie op aan de hand van vijf thema’s, die de kern van elk seizoen vormen. Het eerste thema is Prints. T-shirt, rok, pullover, vest of blazer: de prints op Roberto Sarto mode maken combineren eenvoudig. Daaropvolgend komt het thema Dessins: blok-, ruit- en streepmotieven zijn altijd terug te vinden in de Roberto Sarto kleding. Terug van weggeweest zijn de jacquards, tweed en bouclé. Het derde thema is Modellen: de modellering varieert per seizoen. Denk aan variatie in de halsvorm, lengte en taillering. Roberto Sarto kleding is meestal licht getailleerd, zodat de kleding mooi afkleedt.

Kwaliteit en kleur 

Het vierde thema is Kwaliteiten. Roberto Sarto werkt namelijk altijd met hoogwaardig katoen en fijne garens, om een hoge kwaliteit te garanderen. Het laatste thema is Kleur, die altijd erg sprekend zijn. Denk aan kleuren als bordeaux, korenbloemblauw en indigo, maar ook traditionele najaarskleuren als paars en bruin. De kledingadviseuse van La Mode helpt u graag om de best passende kleur te kiezen.

De collecties van Roberto Sarto zijn altijd uiterst comfortabel en stijlvol, met zowel stijlvolle, sportieve als traditionele styling. De hoogwaardige materialen zijn altijd met de grootste zorg gekozen. Kenmerkend voor Roberto Sarto kleding is de eenvoud waarmee de kleding te combineren is.

Roberto Sarto is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.