Anotherwoman

Anotherwoman is één van de drie merken van het oer-Hollandse Sarto Fashion, en richt zich op de eigentijdse, zelfbewuste vrouw met een goed gevoel voor smaak en mode.

Anotherwoman is onderdeel van Sarto Fashion, dat in 1947 is opgericht in ons eigen kikkerlandje. Het bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in gebreide damesmode, en bestaat tegenwoordig uit drie labels: Roberto Sarto, Poools en Anotherwoman. Anotherwoman richt zich op de modebewuste vrouw, met kleding in maat 36 t/m 46, die zich eenvoudig laat combineren.

De filosofie achter Anotherwoman is eenvoudig: creëer kleding die comfortabel zit en geschikt is voor elk moment van de dag. Kleding waar je je goed in voelt. Of zoals Anotherwoman het zelf omschrijft: Feel Good Dressing. De collectie van Anotherwoman is typerend casual-chic, en bestaat uit breiwerk, tricot en sweat. Zoals Sarto Fashion ooit begonnen is. Elke collectie bestaat uit actuele en modieus gebreide kledingstukken, gemaakt van bijzondere materialen. Daarnaast staan comfort en pasvorm hoog in het vaandel van Anotherwoman, net als kwaliteit en mooie afwerking.

Anotherwoman: kleding voor elke gelegenheid

Anotherwoman is door haar uitgebreide collectie dan ook eigenlijk altijd te dragen.
Elke collectie van Anotherwoman bestaat uit mooie gebreide truien en vesten voor elk jaargetijde. Maar de lijn van Anotherwoman bevat nog veel meer moois: zo zijn honderden verschillende T-shirts en tops te verkrijgen, en voor bijzondere gelegenheden biedt Anotherwoman volop jasjes en blazers. Die natuurlijk ook te dragen zijn als uw dagelijkse outfit.

Het wordt een stralende lente en zomer met de nieuwe voorjaars- en zomercollectie van Anotherwoman! Het merk mixt levendige en frisse kleuren met luchtige materialen voor een vrolijke zomercollectie. Met lichte truien en vestjes geef je jouw zomerse outfit de perfecte finishing touch.

Anotherwoman is één van de zestien merken van La Mode. Lees meer over onze andere merken, La Mode of onze vestigingen in Arnhem en Doesburg.