Angels2019-06-18T12:20:46+00:00

Angels

Angels Jeanswear is al ruim 35 jaar een begrip in Nederland en Europa. Angels richt zich op de modieuze vrouw die kritisch is op pasvorm en kwaliteit.

Angels is opgericht in 1980 in de omgeving van het Schwarzwald in Duitsland. De oprichters hadden maar één doel voor ogen: het ontwikkelen van broeken die een geschenk uit de hemel zijn voor elke vrouw. Ze combineerden de perfecte pasvorm met fris, modern design, en maakten broeken van de beste materialen die voorhanden waren.

Nu, anno 2016, is Angels Jeanswear een begrip in Europa. Het merk heeft eigenhandig vorm gegeven aan de richtlijnen voor vrouwenbroeken, en staat zeer hoog aangeschreven in de modewereld. De broeken zijn daarnaast allemaal ‘Made in Europe’. In Italië worden de jeans- en casualcollecties geproduceerd, waar de kwaliteit scherp in de gaten wordt gehouden.

Altijd een perfecte Angels Jeanswear

En niet alleen de kwaliteit van de broeken ligt hoog. Angels Jeanswear hecht veel waarde aan de ‘menselijkheid’ van het bedrijf en haar producten. Angels focust zich op rechtvaardige productie in het eigen contitent.

Dat levert broeken op die goed zitten én een goed gevoel geven. Angels Jeanswear maakt dan ook echte lifestylekleding: kleding waarin je de allermooiste jij kunt zijn. De broeken hebben de perfecte pasvorm en geven de ruimte om te doen wat jij wilt, ongeacht je figuur of levensstijl.

De lente- en zomercollectie van Angels is vooral kleurrijk, wijd en sportief. De jeansspecialist zet in op sportieve details die zorgen voor trendy looks én comfortabele broeken. Elastische taillebanden en sportieve strepen worden afgewisseld door wijd vallende broeken die gemaakt zijn van lichte, soepele materialen; ideaal op vakantie. Daarnaast is er volop kleur om uit te kiezen: van groen en rood tot pastelroze, mint, blauw en vanille. Wie hip voor de dag wil komen, rolt haar broekspijpen op. Zelfs van een korte broek!

Meer weten over de prachtige broeken van Angels Jeanswear, of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze winkels in Arnhem, Deventer en Doesburg.