Angels

Angels Jeanswear is al ruim 35 jaar een begrip in Nederland en Europa. Angels richt zich op de modieuze vrouw die kritisch is op pasvorm en kwaliteit.

Angels is opgericht in 1980 in de omgeving van het Schwarzwald in Duitsland. De oprichters hadden maar één doel voor ogen: het ontwikkelen van broeken die een geschenk uit de hemel zijn voor elke vrouw. Ze combineerden de perfecte pasvorm met fris, modern design, en maakten broeken van de beste materialen die voorhanden waren.

Nu, anno 2016, is Angels Jeanswear een begrip in Europa. Het merk heeft eigenhandig vorm gegeven aan de richtlijnen voor vrouwenbroeken, en staat zeer hoog aangeschreven in de modewereld. De broeken zijn daarnaast allemaal ‘Made in Europe’. In Italië worden de jeans- en casualcollecties geproduceerd, waar de kwaliteit scherp in de gaten wordt gehouden.

Altijd een perfecte Angels Jeanswear

En niet alleen de kwaliteit van de broeken ligt hoog. Angels Jeanswear hecht veel waarde aan de ‘menselijkheid’ van het bedrijf en haar producten. Angels focust zich op rechtvaardige productie in het eigen contitent.

Dat levert broeken op die goed zitten én een goed gevoel geven. Angels Jeanswear maakt dan ook echte lifestylekleding: kleding waarin je de allermooiste jij kunt zijn. De broeken hebben de perfecte pasvorm en geven de ruimte om te doen wat jij wilt, ongeacht je figuur of levensstijl.

Voor de lente- en zomercollectie: Een van de meest trendy merken uit Duitsland onderstreept opnieuw haar uitstekende reputatie met een schitterende collectie voor het warmere seizoen. De jeans en broeken van dit merk zijn in de lente en zomer lichter van stof, perfect voor de warme dagen, terwijl de stijlvolle ontwerpen moeiteloos zorgen voor een modieuze uitstraling!

Meer weten over de prachtige broeken van Angels Jeanswear, of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze winkels in Arnhem en Doesburg.