Geschiedenis aan je voeten

In het beeldschone Deventer bevindt zich de eerste winkel van La Mode, gelegen in de Smedenstraat 35. Naast de Brink, de Waag, de Grote Kerk en allerlei andere bezienswaardigheden vind je hier dé modezaak: La Mode!

Wie zijn auto voordelig parkeert in de Centrumgarage en via het prachtige centrum naar de Broederenkerk wandelt, loopt vanzelf tegen La Mode aan. Ook voor de treinreiziger zijn we makkelijk te vinden: La Mode ligt op slechts 5 minuten lopen van het station. Loop langs het schitterende Rijsterborgherpark de historische binnenstad in, La Mode tegemoet. Voor de Deventenaren die liever per fiets de stad aandoen, is het goed om te weten dat er altijd volop plek is om de fiets veilig te kunnen stallen.

In een stad die bijna uit haar voegen barst van cultuur en historie, mag een bezoek aan onze kledingzaak niet ontbreken. En wie even bij moet komen van al dat moois bij La Mode, kan ontspannen genieten van de schitterende Brink. Vlei neer op één van de talloze terrasjes en geniet van de mensen, de Waag, de stad, Deventer.

La Mode en de Koekstad Deventer

Neem één van de oudste steden van Nederland in u op en bewonder de gevelstenen, de snijramen, de bijzondere wijken en eigenzinnige straatjes. Deventer ligt aan uw voeten. Vergeet ook zeker niet de legendarische Deventer koek; de stad staat niet voor niets bekend als de Koekstad!

Deventer is een stad die u gezien, geproefd, gevoeld moet hebben. Van de eigenzinnige winkeliers in de Walstraat tot de Waag die schots en scheef op de Brink staat: Deventer is een cultuurexplosie die u nog lang bijblijft. Een bezoekje aan La Mode mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Meer weten over La Mode? Lees dan hier verder. Of lees meer over onze vestigingen in Doesburg en Arnhem!

Openingstijden

Maandag 13:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag 09:30 t/m 18:00 uur
Woensdag 09:30 t/m 18:00 uur
Donderdag 09:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag 09:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag 09:30 t/m 17:00 uur

Informatie

La Mode Deventer

Smedenstraat 35, 7411 RB Deventer

Telefoonnummer: 0570 617 176