Geisha2020-04-09T21:11:25+01:00

Geisha

Continuance is strength, luidt de slogan van het Nederlandse modemerk Geisha. Deze kreet komt uit het Japans en betekent zoveel als: voortzetting is kracht. En dat zie je terug in de kleding van dit bijzondere merk, dat steeds een voortzetting is van hoogwaardige kwaliteit, eigenzinnigheid en bijzondere designs.

Geisha werd opgericht in 2001 door Mark Jessurun, die al veel ervaring had in de modewereld en ook al zijn eigen kledingwinkels had gerund. In die tijd ontdekte hij dat veel vrouwen moeite hadden met het vinden van een broek die goed paste en waarin je lekker in je vel zat. Dit inspireerde hem om zijn eigen kledingmerk op te richten om zo de ‘ultieme’ broek te ontwerpen.

Creativiteit staat voorop

Belangrijk bij de ontwikkeling van die broeken, maar ook voor andere kledingstukken, is ongeremde creativiteit. Door de spelen met thema’s, kleuren, patronen en materialen komen de mooiste creaties tot stand. Daarnaast houdt Geisha de trends in de modewereld nauwlettend in de gaten. De collecties komen tot stand uit boeken, modebladen, modeshows, citytrips en andere inspirerende gebeurtenissen. Het modemerk gaat efficiënt te werk en zorgt ervoor dat haar kleding altijd op tijd in de winkels ligt, zodat jij altijd de laatste trends kunt volgen. Geisha maakt vier collecties per jaar voor zowel jong als oud.

De voorjaarscollectie van Geisha staat bol van de kleurrijke, sfeervolle en zomerse prints. De collectie bestaat uit smaakvolle rokken, luchtige jurken en elegante jumpsuits. De collectie is zoals jij: vol karakter en altijd verrassend.

Meer weten over de prachtige kleding van Geisha, of één van onze andere merken? Kom dan langs in onze winkels in Arnhem, Deventer en Doesburg.

Let op: Geisha wordt alleen in onze vestigingen in Arnhem en Doesburg verkocht.