Brax2021-03-05T12:23:32+01:00

Brax

Al bijna 130 jaar is BRAX een gevestigde naam in de modewereld. Het Duitse modehuis bestaat uit verschillende merken die samen een enorm kledingnetwerk vormen. Maar zoals de meeste grote firma’s is ook BRAX klein begonnen.

In 1888 werd het merk opgericht door een Berlijnse handelaar, die één van de eerste producenten van herenconfectiekleding zou worden. Hij produceerde en verkocht de kleding zelf vanuit een winkel in Berlijn. In 1929 werd de zaak verkocht aan een rijke handelaar, die het merk grotere bekendheid gaf. Met ruim 100 eigen winkels in 2015 staat BRAX definitief op de modewereldkaart.

Verschillende labels

Tegenwoordig bestaat BRAX uit in totaal vijf verschillende labels: Feel Good, Raphaela by BRAX, EUREX by BRAX, Golf en Active. Het bekendst is Feel Good: dat motto galmt immers al sinds de oprichting door de gangen van het kledingmerk. Bij La Mode vind je voornamelijk de wereldberoemde broeken waaraan het Duitse modehuis zijn beroemdheid heeft te danken, maar onder het Feel Good-label is nog meer kleding verkrijgbaar. Raphaela richt zich hoofdzakelijk op de actieve, moderne vrouw. De labels Golf en Active zijn sportiever van aard.

Brax laat je stralen dit voorjaar! Met deze geweldige outfits in frisse kleuren en modieuze stijlen brengen we de eerste tekenen van de lente in huis.

Iedereen die houdt van urban style jeans zit dit najaar goed bij Brax! Van een stoere chino naar een warme wollen en geruite broek: Bij Brax is dit najaar alles mogelijk waarbij natuurlijk de kwaliteit en pasvorm die je gewend bent voorop staan.